Ι.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Α΄τάξης

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών στην Α΄τάξη οι γονείς/ κηδεμόνες τους προσέρχονται στο σχολείο έως την έναρξη των μαθημάτων (1-13 Σεπτεμβρίου) για να καταθέσουν:

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του ν. 1599/1986 (Α ́ 75), του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας που έκανε την αίτηση εγγραφής (παρέχεται από το σχολείο)

2. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του έτερου κηδεμόνα ότι συμφωνεί με την εγγραφή όπως έχει γίνει(αυτή η δήλωση μπορεί να σταλεί στο mail του σχολείου : mail@1lyk-chalk.eyv.sch.gr )

3. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

– Για τους/τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.

ΑΔΥΜ
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι μαθητές-μαθήτριες , οι οποίοι-οποίες  το σχολικό έτος 2021-2022  θα φοιτήσουν  στην Α΄Τάξη του Λυκείου, πρέπει να ανανεώσουν τα ΑΔΥΜ τους.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό επίσκεψης στο Κέντρο Υγείας ή σε  ιδιώτη παιδίατρο, οι γονείς πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας των παιδιών και το δελτίο ΑΔΥΜ (δίδεται έντυπο)

ΙΙ.ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ Β΄και Γ΄τάξη

Οι γονείς/ κηδεμόνες της Β-Γ τάξης χρειάζεται μόνο στην περίπτωση που έχουν αλλάξει στοιχεία (κηδεμονίας, επικοινωνίας)  να τα δηλώσουν καταθέτοντας σχετική δήλωση. Επίσης να σταλούν δηλώσεις συμφωνίας  των ετέρων κηδεμόνων με την εγγραφή, αν δεν έχουν ήδη σταλεί στο mail του σχολείου.

Σημαντική επισήμανση: Τροποποίηση της δήλωσης μαθημάτων μπορεί να γίνει αποκλειστικά  μέχρι πριν την έναρξη των μαθημάτων (10/9/21).