Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες για το 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας θα εξεταστούν στο  1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας (Κατσικογιάννη 14Α), που έχει οριστεί ως Ε.Κ με την 2100/20-4-22 απόφαση της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο, 7 Μαΐου 2022.

 Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο Ε.Κ. μία ώρα πριν την έναρξη της δοκιμασίας,  δηλαδή στις 9:00πμ. Η ώρα έναρξης της γραπτής δοκιμασίας είναι 10:00 πμ. Η διάρκεια της γραπτής δοκιμασίας είναι 180 λεπτά για τα Λύκεια (150 λεπτά για τα Γυμνάσια). Δυνατή αποχώρηση δίνεται μία ώρα μετά την έναρξη της γραπτής δοκιμασίας

Οι υποψήφιοι/ες μαθητές/τριες οφείλουν να προσκομίσουν: 1/ την αστυνομική ταυτότητά τους ή διαβατήριο, ή αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας, καθώς και 2/  το αποδεικτικό υποβολής της αίτησής τους (δηλαδή την αίτηση εκτυπωμένη) που φέρει τον εξαψήφιο κωδικό υποψηφίου για την πλήρη ταυτοποίησή τους.

 Αποκλείονται από τη συμμετοχή στις εξετάσεις οι μαθητές/μαθήτριες που:
•        δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις,
•         δεν έχουν αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας,
•        δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 (υποχρεωτική η χρήση μάσκας),
•         δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών με αποτέλεσμα να παρακωλύουν τη διεξαγωγή των εξετάσεων.
• Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό, σκούρο μπλε ή μαύρο στυλό διαρκείας και γεωμετρικά όργανα. Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού ή γόμας. Τα κινητά και ρολόγια τύπου smart watch απαγορεύονται.
Θα πρέπει να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων και το βίντεο για τον τρόπο συμπλήρωσης (εξαιρετικά σημαντικό) του απαντητικού φυλλαδίου: 


Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες.