Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του 10ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης”. Ένα δικό μας παιδί η Φιλοθέη Τεμπονέρα (ψευδώνυμο: Εσπέρα Μοτσενίγου) μαθήτρια του τμήματος Β6, κατέκτησε την 1η Θέση (μεταξύ 1500 συμμετοχών) στο 10ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης» με το ποίημα «Οριστέα έννοια».

Ο 10ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός, διοργανώθηκε κατά το τρέχον σχολικό έτος 2021-2022 από τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Εκπαιδευτικός Κύκλος», σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) και υλοποιήθηκε με την (Αρ. Πρωτ. Φ15/ 12256/Δ2/04-02-2022, Απόφαση έγκρισης της Γενικής Γραμματείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ), μετά από θετική γνωμοδότηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π).

Τα βραβευθέντα κείμενα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση https://www.educircle.gr/pentzikis/ μετά από μία
τεχνική επεξεργασία.