Πρώτο κουδούνι σήμερα και αγιασμός ! Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Χαλκίδας υποδεχτήκαμε  με χαρά ,  πολλές ευχές και προσδοκίες τους μαθητές μας, τους παλιούς και  τα «πρωτάκια» μας. Βασικός στόχος μας είναι να διατηρούμε  τον παραδοσιακό προσανατολισμό  του σχολείου που επιδιώκει τη λειτουργία ενός δημοκρατικού, δημιουργικού, ασφαλούς σχολείου, και ταυτόχρονα να αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνει η ένταξή μας στο δίκτυο των Προτύπων Σχολείων για την  ανάπτυξη δράσεων καινοτομίας προσανατολισμένων στην αυτοβελτίωση των μαθητών , την καλλιέργεια δεξιοτήτων, κλίσεων  και ταλέντων τους.

 Εκπαιδευτικοί και μαθητές δουλέψαμε σε αυτή την κατεύθυνση  την περασμένη χρονιά με ενθουσιασμό , προσηλωμένοι στους στόχους, με πνεύμα συνεργασίας  , με έμπνευση και οι καρποί   αυτής της πρώτης χρονιάς   – που μπορεί ο επισκέπτης μας να ανακαλύψει  πλοηγώντας στην ιστοσελίδα μας – ήταν γλυκείς! Ανάλογη πορεία σχεδιάζουμε  για το σχολικό έτος 2022-2023.

Υποδεχόμαστε λοιπόν  νέα σχολική χρονιά με  περισσότερη εμπειρία, την ίδια όρεξη για δημιουργία, παιδαγωγική αγάπη, νέες ιδέες  και όραμα! Παραστάτες στο έργο μας ο Δήμος Χαλκιδέων, που εκπροσωπήθηκε στον αγιασμό μας από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Σακελαράκη Δήμητρα, ο Διευθυντής  ΔΔΕ Ευβοίας κος Φράγγος Κωνσταντίνος, οι ευχές των ιερέων της ενορίας μας και βεβαίως ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων, με τον οποίο υπάρχει στενή συνεργασία.

Καλή  σχολική χρονιά, αγαπητά μας παιδιά , με υγεία και πρόοδο!