Τη Δευτέρα, 11Σεπτεμβρίου, με χαρά περιμένουμε να ανταμώσουμε τους μαθητές-τριές μας και να υποδεχτούμε τους νέους, με την ευχή να έχουμε μια γόνιμη, χαρούμενη, δημιουργική σχολική χρονιά.

Όλοι οι μαθητές-τριες καλούνται να προσέλθουν στις 8:15 και θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 12:30. Οι ιερείς της ενορίας μας του αγίου Νικολάου θα τελέσουν τον αγιασμό στις 10:30,Στην Β΄και Γ΄τάξη θα δοθούν τα βιβλία. Οι μαθητές-τριες της Α΄τάξης θα ενημερωθούν για τη λειτουργία του σχολείου και τους Ομίλους Καινοτομίας.

Για τους μαθητές που μετακινούνται με μισθωμένα λεωφορεία, τα δρομολόγια ξεκινούν από τη Δευτέρα 11/9/23 και έχουν ως εξής:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1: [εκκίνηση :7:00πμ ]Οντάθι(πλατεία)- Δροσιά- Λύκειο Δροσιάς- Άγιος Μηνάς- Ποσειδωνία- Κλειστό Κανήθου- Κάνηθος/29ο Νηπιαγωγείο( έναντι Γυμνασίου)- Πλατεία Κανήθου- Ροδιές- Λιμεναρχείο-5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας – 1ο Πρότυπο ΓΕΛ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2: [ εκκίνηση: 7:30 πμ] Νέα Αρτάκη/πλατεία- εκκλησία Αγίων Αναργύρων- 7ο Γυμνάσιο Χαλκίδας- στάση JUΜBO- 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο- 1ο Πρότυπο ΓΕΛ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3: [εκκίνηση 7:00πμ] Αμάρυνθος- Ερέτρια- Βασιλικό(απέναντι από περίπτερο)- Λευκαντί/3ο Δημοτικό- Δημοτικό Μπουρτζίου- Νέα Λάμψακος- 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο- 1ο Πρότυπο ΓΕΛ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 4: [εκκίνηση 7:15πμ] Μύτικας(Χαμόγελο Παιδιού)- Αφράτι- Φύλλα- Δυο Δέντρα- 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο- 1ο Πρότυπο ΓΕΛ

Για τις Διαδρομές 1,2,3 είναι μισθωμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Για τη Διαδρομή 4, μισθωμένο αστικό λεωφορείο

Για την επιστροφή τα δρομολόγια των Διαδρομών 1 και 4 , η επιβίβαση των μαθητών-τριών θα γίνεται επί της Κατσικογιάννη, στη διάβαση μπροστά από το σχολείο.

Για τις Διαδρομές 2 και 3 η επιβίβαση θα γίνεται στην αρχή της Χαϊνά(πρώην Εθνική Τράπεζα)

Καλή σχολική χρονιά!

Χρήσιμοι σύνδεσμοι