Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές/τριες

οι εξετάσεις για τους υποψήφιους στην Α΄τάξη του Προτύπου ΓΕΛ Χαλκίδας θα γίνουν το Σάββατο, 29 Απριλίου, στο κτήριο του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Χαλκιδας (Κατσικογιάννη 14Α). Η ώρα προσέλευσης των υποψηφίων ορίστηκε στις 9:00πμ, μία ώρα πριν την έναρξη της γραπτής δοκιμασίας, η οποία θα διαρκέσει 180΄ λεπτά (3 ώρες). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους: 1/ το έγγραφο της ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα/ διαβατ’ηριο) 2/ εκτυπωμένη την αίτησή τους από την πλατφόρμα των αιτήσεων στην οποία αναγράφεται ο εξαψήφιος κωδικός υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι επιτρέπεται να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό, σκούρο μπλε ή μαύρο στυλό διαρκείας και γεωμετρικά όργανα. Δεν επιτρέπεται η χρήση γόμας , διορθωτικού ή αριθμομηχανής.

Ο/Η μαθητής/τρια ΔΕΝ γράφει το όνομά του/της στο απαντητικό φύλλο ούτε κάτι άλλο παρά μόνο τον εξαψήφιο κωδικό του ως υποψηφίου στη
προκαθορισμένη θέση (κουτάκια) το οποίο αντιγράφουν προσεκτικά από την εκτυπωμένη αίτηση.

Οι μαθητές/τριες σε κάθε απάντηση πρέπει να μαυρίζουν όλο το κενό ενός και μόνο κύκλου αυτού που κρίνουν ως σωστή απάντηση, ώστε να είναι εφικτή η οπτική ανάγνωση από το ειδικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την αυτοματοποιημένη διόρθωση των απαντήσεων. Εάν ο κύκλος είναι διαγραμμένος με Χ ή υπάρχει μαυρισμένος κύκλος πέραν του ενός ή και οποιαδήποτε άλλο αχνό επιπλέον σημάδι, το μηχάνημα ακυρώνει εντελώς την απάντηση ακόμη και αν ο υποψήφιος έχει επιλέξει τη σωστή (μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικές βιντεοσκοπημένες οδηγίες στην ιστοσελίδα:
https://www.youtube.com/watch?v=fDr3J1LCYcc&ab_channel=GrammatiaDEPPSDEPPS).

Στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΣ θα γνωστοποιηθεί ο κατάλογος των τυχαίων αριθμών , ο οποίος θα αποδοθεί στον κάθε υποψήφιο το απόγευμα της Παρασκευής , 28 Απριλίου. Ο αριθμός αυτός εξασφαλίζει την προτεραιότητα σε περίπτωση ισοβαθμίας και δεν χρησιμοποιείται κατά την εξέταση. Στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΣ υπάρχουν οι αναλυτικές οδηγίες, οι οποίες θα σας αποσταλούν επίσης και στα e-mails σας.

Καλή επιτυχία!