Αγαπητοί γονείς,

παραθέτουμε τον πίνακα επιτυχόντων -επιλαχόντων, όπως αντλήθηκαν από την ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ). Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων εμφανίζεται ο κωδικός υποψηφίου και όχι τα στοιχεία των μαθητών.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους/τις επιτυχόντες/χούσες επιθυμεί να ανακαλέσει την αποδοχή της εγγραφής στο σχολείο μας, θα πρέπει εντός (5) εργάσιμων ημερών (από Παρασκευή 12-5-2023 έως Πέμπτη 18-5-2023) και οι δυο γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου mail@1lyk-chalk.eyv.sch.gr ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στη σχολική μονάδα.

Στην εν λόγω Υπεύθυνη Δήλωση δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ, σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων.

Σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση από μη αποδοχή εγγραφής, οι γονείς/κηδεμόνες των επιλαχόντων/ουσών μαθητών/τριών με βάση την κατάταξη βαθμολογίας, θα ενημερωθούν την Παρασκευή 19-5-2022 από την Διευθύντρια του σχολείου και εντός δύο (2) ημερών από τη στιγμή της ειδοποίησης, οφείλουν να υποβάλουν την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της εγγραφής του/της μαθητή/τριας στο σχολείο μας , διαφορετικά αυτή θεωρείται αρνητική και θα κληθεί ο/η επόμενος/η επιλαχών/ούσα.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ